Vloeren leggen

Tijd voor een nieuwe vloer? Bent u aan het rondkijken naar een parketvloer, houtenvloer of een laminaatvloer? Wilt u advies of wilt u alleen de vloer laten leggen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden de beste service dankzij onze opgeleide, ervaren vakmannen. Heeft u een vraag over het leggen van vloeren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Vloeren afoliën/lakken

Om een houten vloer mooi en netjes af te werken kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten oliën of lakken. De vloer krijgt hierdoor een prachtige uitstraling, de structuur en de tekening van het hout komt beter naar voren. Olie heeft een verzorgende en beschermende werking en is het te verkrijgen in elke gewenste kleur en uitstraling.

Vloeren schuren

Houten-/ parketvloeren zijn vloeren die jarenlang mee gaan. Dit komt doordat een houten vloer, mits het goed onderhouden wordt, meerdere keren opgeschuurd en behandeld kan worden om weer een nieuw leven in te brengen.

Reparatie vloeren

Het overkomt ons helaas allemaal wel eens dat het parket of de houten vloer schade oploopt. Door onze jarenlange ervaring van het repareren en herstellen van parket en houten vloeren is na oplevering van uw vloer niets meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden.

Mooi Parquet, met zijn 25 jaar ervaring, staat bekend om de goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding in de vloerenbranche.

  • A-kwaliteit producten
  • Altijd de scherpste prijzen
  • Deskundig advies
Contactformulier

06-51499473